• Dance center

We gaan straks weer, 
alleen al voor de sfeer.

Vanaf 30 september starten bij John Pertijs Dance Center weer de nieuwe danscursussen voor de beginners in de mooie grote zaal van Trivium Sport & Dance in Etten-Leur.

 

DANSLES NIEUWE STIJL

Tijdens de danslessen nieuwe stijl voor beginners leren wij de meest populaire dansen van dit moment. Zo zal de swingfox als extra dans worden toegevoegd.

De swingfox is een combinatie van swingen en foxtrot. Dit zijn dansen die uitermate geschikt zijn voor bruiloften en andere feestjes.Ook de moderne muziek van nu leent zich hier uitstekend voor, maar ook de beste hits van vroeger worden uiteraard niet vergeten.

Kortom, genoeg redenen om weer gezellig op dansles te gaan.

 

NIEUWE CURSUS BEGINNERS

Dit jaar starten we een nieuwe cursus voor beginners onder de naam SWINGSENSATION. U leert de meest populaire ansen zoals de swingfox, jive, cha-cha-cha en discoswing. De beginners cursus wordt gegeven op zondagavond van 18.50 tot 19.55 uur, vrijdagavond van 20.30 tot 21.35 uur en zaterdag van 19.55 - 21.00 uur. 

Deze cursus bestaat uit 10 lessen. De kosten bedragen € 75,- per persoon. 

Als u het leuk vindt kun u zich daarna inschrijven voor de vervolgcursus. Misschien heeft u vrienden, kennissen of familie die graag weer eens willen dansen? 

 

Instroomcursus

De instroomcursus is voor iedereen die al een keer heeft gedanst, maar niet helemaal opnieuw willen beginnen. In een korte tijd wordt het eerstejaars programma aangeleerd.

Inschrijving danslessen

Voor alle informatie en/of inschrijvingen zijn wij telefonisch bereikbaar via Trivium Sport op telefoonnummer 076-5011444

U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

 

Contactformulier

flyer